Jednoduchý recept

Roštěná se šunkou a vejcem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 282
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
100 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
150 g Šunka dušená
150 g Tuk
400 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 631 kcal
Kilojoule 2 640kJ
0% Sacharidy 1 g
69% Tuky 52 g
66% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Roštěná se šunkou a vejcem postup přípravy receptu:

1

Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme na tuku.

2

V tvořítku vytřeném trochou tuku připravíme sázená vejce.

3

Roštěnou vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a prohřejeme v něm plátek šunky.

4

Nakonec maso přelijeme výpekem s máslem, ozdobíme opečenou šunkou a sázeným vejcem.

5

Ihned podáváme.

Poznámka

Vejce slepičí: (10ks)

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept