Recept

Krůtí křídla na slanině s klobásou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 28229

Ingredience

600 g Brambory vařené
60 g Cibule
150 g Klobása Chorizo
900 g Krůtí křídla
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
60 g Slanina vepřová
20 g Sůl
200 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 715 kcal
Kilojoule 2 993kJ
7% Sacharidy 24 g
55% Tuky 42 g
119% Sodík 2 g
90% Bílkoviny 51 g

Krůtí křídla na slanině s klobásou postup přípravy receptu:

1

Křídla omyjeme, posypeme solí, pepřem a pomažeme máslem. Slaninu nakrájíme na kostičky, klobásu na kolečka, cibuli nadrobno.

2

Do pekáčku nasypeme slaninu, necháme rozškvařit a jakmile pustí tuk, přidáme máslo, cibuli, kolečka klobásy, osmahneme, zaprášíme troškou mouky, necháme rozpustit, přiložíme krůtí křídla, podlijeme vývarem a dáme péct. Pečeme 50 minut. Během pečení často kontrolujeme, podléváme vodou a maso potíráme vypečeným tukem z pekáčku.

3

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept