Jednoduchý recept

Holoubata kořeněná

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28242

Ingredience

5 g Bazalka
1 ks Bobkový list
1 špetka Chilli koření mleté
200 g Chléb konzumní
80 g Cibule
1 špetka Estragon
1000 g Holoubata
80 g Máslo čerstvé
3 g Nové koření celé
150 ml Omáčka cikánská
2 špetka Pepř černý mletý
30 g Strouhanka
10 g Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 690 kcal
Kilojoule 2 888kJ
11% Sacharidy 39 g
48% Tuky 36 g
57% Sodík 1 g
88% Bílkoviny 49 g

Holoubata kořeněná postup přípravy receptu:

1

Holoubata vykostíme jako kuře, maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, posypeme špetkou chilli koření, špetkou tymiánu, estragonu, mletým zázvorem a lžičkou bazalky. Nakonec lehce posypeme strouhankou.

2

V pánvi rozehřejeme větší množství másla, přidáme bobkový list, kuličky nového koření, přidáme okořeněné maso, pozvolna smažíme do změknutí. Maso vyndáme, do pánve s máslem nasypeme kroužky cibule a orestujeme.

3

Maso rozdělíme na porce, upravíme na talíře, ozdobíme kroužky smažené cibule a podáváme s chlebem. Pikantní omáčku podáváme zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept