Jednoduchý recept

Holoubata zapečená se sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 28255

Ingredience

3 g Bazalka
150 ml Bešamel
400 g Brambory
50 g Cibule
1000 g Holoubata
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
100 g Sýr Parmezán
15 g Sůl
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 691 kcal
Kilojoule 2 890kJ
5% Sacharidy 19 g
56% Tuky 42 g
106% Sodík 2 g
103% Bílkoviny 58 g

Holoubata zapečená se sýrem postup přípravy receptu:

1

Holoubata rozčtvrtíme, osolíme, opepříme, cibuli nakrájíme na kolečka, žampiony a brambory na plátky, bazalku a petrželku posekáme.

2

V pánvi rozpustíme máslo, přidáme kousky holoubat a osmažíme. Maso vyndáme a vložíme do pekáčku, v pánvi na másle orestujeme cibuli, plátky žampionů a přilijeme i s máslem k masu do pekáčku. Obložíme plátky brambor, zalijeme bešamelem, zasypeme sýrem, bazalkou, petrželkou, pokapeme máslem a dáme zapéct. Zapékáme asi 20 minut, dokud sýr nezezlátne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept