Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 28262

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
300 ml Mléko polotučné
40 g Máslo čerstvé
12 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
1000 g Pórek
2 špetka Sůl
800 g Telecí hruď
3 g Tymián čerstvý
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 747 kcal
Kilojoule 3 124kJ
12% Sacharidy 44 g
57% Tuky 43 g
16% Sodík 313 mg
74% Bílkoviny 42 g

Telecí na pórku postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na kostky, pórek omyjeme a pokrájíme na menší kousky.

2

Rozehřejeme 20 g másla a olej, maso na něm necháme osmahnout dozlatova. Osolíme a opepříme.

3

Poté maso vyjmeme, přidáme zbytek másla.

4

Na rozpáleném másle necháme 5 minut podusit pórek. Přilijeme víno, mléko. Přidáme maso a koření.

5

Vše dobře promícháme a necháme přiklopené dusit 45 minut.

6

20 minut před servírováním přimícháme citrónovou šťávu a tence pokrájený citrón.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept