Jednoduchý recept

Čerstvý sladký hrášek

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2827

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
600 g Hrášek
50 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 926kJ
7% Sacharidy 24 g
15% Tuky 11 g
3% Sodík 66 mg
15% Bílkoviny 8 g

Čerstvý sladký hrášek postup přípravy receptu:

1

Na pánvi v horkém másle rozpustíme cukr.

2

Přidáme uvařený hrášek, nasekanou petrželovou nať, osolíme, protřeseme a ohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept