Červené kari z tofu a zelených fazolek

25 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
38 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
40 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pánve vlijeme třetinu kokosového mléka a necháme vařit, dokud se mléko nezačne srážet a nepotáhne se olejovitou vrstvičkou.
  • 2
    Přidáme červenou směs na kari, cukr a rybí omáčku a promícháme. Nasypeme houby a za stálého míchání cca minutu povaříme. Přilijeme zbylé kokosové mléko a přivedeme opět k varu.
  • 3
    Poté vmícháme zelené fazolky s nakrájeným tofu a na mírném ohni povaříme 5 minut.
  • 4
    Nakonec přidáme limetkové listy, nakrájené chilli papričky a promícháme. Dozdobíme koriandrovými lístky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.