Jednoduchý recept

Uherská roštěná

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 283

Ingredience

150 g Cibule
10 g Feferony sterilované
1000 g Hovězí roštěnka níz. peč.
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
500 g Paprikové lusky čerstvé
2 g Pepř černý mletý
800 g Rajčata
30 g Sůl
100 g Tuk
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 815kJ
3% Sacharidy 10 g
45% Tuky 34 g
62% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Uherská roštěná postup přípravy receptu:

1

Upravený hovězí roštěnec nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a okraje nařízneme. Maso osolíme, opepříme a poprášíme prosátou moukou.

2

Roštěnky v horkém tuku po obou stranách zprudka opečeme.

3

Do výpeku přidáme oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, očištěné, opláchnuté a na nudle nakrájené papriky, rozsekané feferonky a omytá, na kousky nakrájená rajčata.

4

Směs krátce podusíme, přilijeme horkou vodu, ještě podusíme a zjemníme máslem.

5

Roštěnky při podávání přeléváme upravenou zeleninou se šťávou.

Poznámka

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept