Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 28315

Ingredience

2 ks Cibule
0,8 l Husí krev
20 ml Ocet kvasný lihový
3 g Pepř černý celý
50 g Sádlo škvařené
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 228kJ
1% Sacharidy 5 g
20% Tuky 15 g
39% Sodík 781 mg
60% Bílkoviny 34 g

Smažená husí krev postup přípravy receptu:

1

Husí krev vlijeme do nádoby, přidáme ocet, promícháme metlou a dáme do lednice. Na větší pánvi rozpálíme sádlo a osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do růžova. Přilijeme krev a za stálého míchání smažíme asi 10 minut, dokud není krev dokonale opečená. Osolíme, opepříme a ihned podáváme. Ještě horké můžeme namazat na chleba.

Poznámka

Tento pokrm je určen k okamžité spotřebě, rychle podléhá zkáze, nelze uchovávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept