Jednoduchý recept

Fazolové lusky s máslem a strouhankou

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2832

Ingredience

600 g Fazolové lusky zelené
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 072kJ
4% Sacharidy 16 g
28% Tuky 21 g
7% Sodík 141 mg
7% Bílkoviny 4 g

Fazolové lusky s máslem a strouhankou postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky omyjeme, zbavíme vláken a uvaříme v osolené vodě doměkka. Lusky ocedíme, necháme okapat a rozložíme na talíř.

2

Strouhanku opražíme na másle dosvětlehněda, osolíme, opepříme a dáme na fazolky.

3

Nakonec pokrm posypeme sekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept