Jednoduchý recept

Okurky glazované

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2835

Ingredience

60 g Máslo čerstvé
1 kg Okurka salátová
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 149 kcal
Kilojoule 623kJ
3% Sacharidy 9 g
17% Tuky 13 g
3% Sodík 64 mg
3% Bílkoviny 2 g

Okurky glazované postup přípravy receptu:

1

Okurky oloupeme, zbavíme jaderníků a pokrájíme na půlcentimetrové nudličky. Vložíme je na 2 minuty do vařící osolené vody a ocedíme.

2

V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme okurky a dusíme je a glazujeme pod pokličkou. Občas kastrol natřeseme.

3

Nakonec pokrm osolíme a posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept