Recept

Salát z červené řepy s uzeným masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 28365

Ingredience

6 polévková lžíce Balsamico ocet
2 ks Cibulka jarní
1 ks Jablka
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Vepřová uzená plec
1 kg Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 364kJ
9% Sacharidy 34 g
23% Tuky 17 g
35% Sodík 697 mg
22% Bílkoviny 12 g

Salát z červené řepy s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu necháme okapat, nakrájíme ji na kostičky a dáme do salátové mísy. Jablko zbavíme slupky a na jemno nastrouháme. Přidáme k červeně řepě.

2

Ocet smícháme s olivovým olejem, solí, pepřem a směsí přelijeme řepu. Necháme 30 minut odležet.

3

Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kroužky. Uzené maso nakrájíme na kostičky. Obojí přidáme k řepě a jablku. Důkladně promícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept