Recept

Hovězí se špenátem na česneku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 28396

Ingredience

350 g Brambory
5 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Cukr třtinový
400 g Hovězí maso zadní
40 ml Olej arašídový (podzemnicový)
40 ml Omáčka rybí
40 ml Omáčka sójová
1 polévková lžíce Pepř černý celý
150 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek
230 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 317kJ
6% Sacharidy 21 g
20% Tuky 15 g
44% Sodík 884 mg
49% Bílkoviny 27 g

Hovězí se špenátem na česneku postup přípravy receptu:

1

Nejprve umixujeme omáčky, 20 ml oleje, pepř, dva stroužky česneku a cukr na pastu. Maso nakrájíme na plátky a potřeme ho pastou z obou stran. Tak ho necháme nejméně tři hodiny marinovat v ledničce.

2

Poté maso opékáme asi čtyři minuty na oleji ve wok pánvi.

3

Opečené maso pokrájíme na kostky a přivedeme ve wok pánvi k varu spolu s marinádou, kostičkami brambor a vodou. Po osmi minutách vmícháme nakrájené jarní cibulky a listy špenátu.

Poznámka

Pokrm podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept