Recept

Hovězí se zeleninou, kaštany a žampiony

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 28399

Ingredience

60 g Bambusové výhonky
1 ks Brokolice
1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
450 g Hovězí svíčková
230 g Hrášek
8 ks Kaštany vodní
40 ml Olej rostlinný
5 ml Olej sezamový
20 ml Omáčka sójová
20 ml Omáčka ústřicová
1 špetka Pepř bílý
2 kávová lžička Sůl
20 ml Víno rýžové čínské
230 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 639kJ
7% Sacharidy 26 g
17% Tuky 12 g
36% Sodík 716 mg
62% Bílkoviny 35 g

Hovězí se zeleninou, kaštany a žampiony postup přípravy receptu:

1

Smícháme víno, bílý pepř, jednu lžičku soli, sójovou omáčku a sezamový olej. Plátky masa ve směsi obalíme a necháme marinovat dvacet minut v ledničce. Brokolici povaříme asi půl minuty v hrnci ve vodě, pak ji necháme okapat.

2

Na rostlinném oleji na wok pánvi opékáme nakrájené maso z obou stran, až změní barvu, odložíme je. Na sezamovém oleji osmažíme pokrájenou cibuli a po minutě přidáváme na šikmo nakrájený celer, růžičky brokolice a za dvě minuty i hrášek, nakrájené výhonky, plátky kaštanů a žampionů. Po minutě opékání přidáme maso, ústřicovou omáčku a sůl.

Poznámka

Pokrm podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept