Recept

Paprikové vepřové maso

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 28420

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 polévková lžíce Sójová pasta Miso
1 polévková lžíce Sójové boby
280 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 739kJ
2% Sacharidy 6 g
52% Tuky 39 g
11% Sodík 210 mg
15% Bílkoviny 9 g

Paprikové vepřové maso postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso si nejprve uvaříme ve vroucí vodě na mírném ohni po 30 minut.

2

Ve woku na oleji orestujeme připravené maso, vmícháme pastu a boby. Přimícháme proužky paprik, cukr, pepř a sojovou omáčku a prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept