Recept

Dušený králičí předek se sušenými houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 65 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 28550
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
120 g Cibule
10 g Houby sušené
1 špetka Kmín mletý
200 g Králičí maso
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 155kJ
3% Sacharidy 10 g
21% Tuky 16 g
12% Sodík 243 mg
41% Bílkoviny 23 g

Dušený králičí předek se sušenými houbami postup přípravy receptu:

1

Sušené houby namočíme na 1 hodinu do 150 ml vody. Česnek utřeme se špetkou soli. Maso osolíme, opepříme a posypeme špetkou mletého kmínu. Cibuli nakrájíme na kostičky.

2

Na oleji restujeme cibuli, dokud nezrůžoví. Poté přidáme maso, osmažíme po všech stranách. Vlijeme namočené sušené houby i s vodou a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké, podle potřeby přilijeme vodu. Na závěr přidáme utřený česnek a trochu povaříme.

3

Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept