Recept

Králičí kýta na víně s žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28556

Ingredience

200 g Králičí maso
0,3 kostka Masox
20 g Olej rostlinný
40 g Protlak rajčatový
10 g Slanina vepřová
250 ml Voda pitná
1 dl Víno bílé
4 stroužek Česnek
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 378kJ
3% Sacharidy 10 g
24% Tuky 18 g
5% Sodík 93 mg
40% Bílkoviny 23 g

Králičí kýta na víně s žampiony postup přípravy receptu:

1

Kýtu prošpikujeme proužky slaniny, česnek drobně nasekáme, žampiony nakrájíme na plátky. V 250 ml vody uvaříme 1/4 kostky masoxu.

2

V hlubším rendlíku na oleji orestujeme maso, zalijeme vývarem a pod poklicí dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme česnek, bílé víno, žampiony, rajčatový protlak a dusíme doměkka. Maso podáváme s necezenou omáčkou. Jako přílohu volíme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept