Jednoduchý recept

Kari krůtí plátky s jeřabinami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 28591

Ingredience

2 špetka Kari koření
20 g Kompot jeřabinový
180 g Krůtí maso
10 g Mouka pšeničná hladká
20 g Olej rostlinný
2 špetka Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 973kJ
2% Sacharidy 8 g
17% Tuky 13 g
15% Sodík 296 mg
36% Bílkoviny 20 g

Kari krůtí plátky s jeřabinami postup přípravy receptu:

1

Plátky lehce naklepeme, osolíme a orestujeme na oleji. Když maso lehce zhnědne, přeložíme je na talíř. Do výpeku přidáme mouku, lehce orestujeme, vsypeme kari, zalijeme vodou, vložíme maso a dusíme pod poklicí, doměkka.

2

Na talíři porce masa ozdobíme jeřabinami a podáváme s dušenou rýží nebo vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept