Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2862

Ingredience

1 ks Citrony
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
0,1 l Zakysaná smetana
2 ks Šalotka
500 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 042kJ
6% Sacharidy 23 g
23% Tuky 17 g
5% Sodík 101 mg
13% Bílkoviny 7 g

Žampiony na smetaně postup přípravy receptu:

1

Žampiony očistíme, omyjeme a nakrájíme na půlky nebo na čtvrtky.

2

Na másle zpěníme jemně nakrájenou šalotku, přidáme žampiony a dusíme, až se tekutina úplně vydusí. Přilijeme kyselou smetanu rozmíchanou s moukou, přidáme citronovou kůru a petrželku a pokrm osolíme a opepříme. Ještě dusíme asi 5 minut.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept