Recept

Žampiony pečené na roštu

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2863

Ingredience

1 ks Citrony
4 polévková lžíce Máslo bylinkové
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
500 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 862kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 19 g
3% Sodík 66 mg
8% Bílkoviny 5 g

Žampiony pečené na roštu postup přípravy receptu:

1

Stejně velké žampiony očistíme, omyjeme a u hlavičky odkrojíme nožku. Osolíme, opepříme, pokapeme citronem a protáhneme olejem.

2

Žampiony opečeme na roštu.

3

Podáváme s bylinkovým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept