Recept

Tuňákový salát se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 28690

Ingredience

1 ks Cibule červená
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Salát ledový
1 špetka Sůl
200 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 228 kcal
Kilojoule 955kJ
4% Sacharidy 13 g
15% Tuky 11 g
5% Sodík 99 mg
32% Bílkoviny 18 g

Tuňákový salát se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Tuňáka necháme dobře okapat.

2

Papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen, nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli oloupeme, očistíme, nakrájíme na tenké proužky. Mrkev oloupeme, podélně rozpůlíme, rozkrojíme na čtvrtiny a nakrájíme na nudličky.

3

Salát omyjeme a natrháme na kousky.

4

V salátové míse smícháme salát, petržel, mrkev, papriku a cibuli s olivovým olejem a citronovou šťávou. Vše osolíme a opepříme.

5

Tuňáka opatrně vmícháme do salátové směsi. Salát rozdělíme do misek, ozdobíme pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept