Jednoduchý recept

Omáčka kaparová

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 2872

Ingredience

0,5 ks Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Kapary sterilované
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
40 g Tuk
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 668kJ
3% Sacharidy 10 g
15% Tuky 11 g
29% Sodík 572 mg
8% Bílkoviny 4 g

Omáčka kaparová postup přípravy receptu:

1

Z tuku, mouky, jemně nakrájené cibule a kaparů připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem a necháme dobře povařit.

2

Nakonec přilijeme hladce rozmíchanou kyselou smetanu a vše ještě krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept