Recept

Dušené rybí filé se zeleninovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28752

Ingredience

0,5 kostka Bujón slepičí
60 g Cibule
240 g Filé rybí
100 g Hrášek mražený
2 špetka Kmín mletý
5 g Mouka pšeničná hladká
100 g Mrkev kořen
20 g Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 205kJ
5% Sacharidy 17 g
168% Tuky 126 g
43% Sodík 863 mg
97% Bílkoviny 55 g

Dušené rybí filé se zeleninovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev na kostičky. V 500 ml vody uvaříme 1/2 kostky slepičího bujónu.

2

Na oleji orestujeme polovinu cibule, mrkev a mražený hrášek, zalijeme 250 ml vývaru a vaříme doměkka. Poté zeleninu zaprášíme moukou, dobře rozmícháme, provaříme a držíme na teple.

3

Na nepřilnavé pánvi vaříme druhou polovinu vývaru, vložíme filé, které jsme posypali kmínem a osolili, a zbylou cibuli. Během dušení rybu obracíme a podle potřeby podlijeme vodou.

4

K hotovému filé přidáme zeleninovou omáčku a podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept