Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 28762
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 kostka Bujón hovězí
60 g Cibule
240 g Kapr obecný
10 g Mouka pšeničná hladká
20 g Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 146kJ
2% Sacharidy 7 g
23% Tuky 17 g
43% Sodík 859 mg
40% Bílkoviny 23 g

Ryba na paprice postup přípravy receptu:

1

Kapra naporcujeme, osolíme a zaprášíme paprikou, cibuli pokrájíme na drobné kostičky, uvaříme čtvrt litru hovězího vývaru z kostky.

2

V hlubším rendlíku na rozpáleném oleji osmahneme porce kapra s cibulí, podlijeme sběračkou vývaru a pod poklicí dusíme asi deset minut, až je ryba měkká. Rybu po pěti minutách obrátíme.

3

Hotovou rybu vyjmeme a držíme na teple.

4

Omáčku zredukujeme na olej, zaprášíme moukou, kterou chvíli restujeme. Poté ji rozředíme zbylým vývarem, dobře našleháme a provaříme.

5

Porce ryby dáme na nahřáté talíře, přelijeme omáčkou a podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept