Kapr pečený na sušené šalvěji

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
320 mg
Vápník
52 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křen ustrouháme na jemném struhadle, kapra naporcujeme, připravíme si čtyři lžičky citronové šťávy a rozetřenou sušenou šalvěj.
  • 2
    Kapra osolíme, zakapeme citronovou šťávou, zasypeme šalvějí a v pekáči upečeme v troubě předehřáté na 190 °C.
  • 3
    Upečeného kapra na talířích posypeme strouhaným křenem a podáváme s vařenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.