Recept

Kapr pečený na sušené šalvěji

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28765

Ingredience

200 g Kapr obecný
20 g Křen
20 g Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Šalvěj sušená
4 kávová lžička Šťáva citrónová

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 935kJ
0% Sacharidy 1 g
21% Tuky 16 g
12% Sodík 247 mg
33% Bílkoviny 18 g

Kapr pečený na sušené šalvěji postup přípravy receptu:

1

Křen ustrouháme na jemném struhadle, kapra naporcujeme, připravíme si čtyři lžičky citronové šťávy a rozetřenou sušenou šalvěj.

2

Kapra osolíme, zakapeme citronovou šťávou, zasypeme šalvějí a v pekáči upečeme v troubě předehřáté na 190 °C.

3

Upečeného kapra na talířích posypeme strouhaným křenem a podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept