Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 28789
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Chléb celozrnný pšeničný
100 g Cibule
40 g Cukr krupice
5 g Kopr čerstvý
500 ml Mléko polotučné
5 g Nové koření mleté
100 ml Ocet vinný
5 g Pepř černý mletý
400 g Slaneček
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 938kJ
11% Sacharidy 41 g
22% Tuky 17 g
58% Sodík 1 g
63% Bílkoviny 36 g

Slaneček pikantní postup přípravy receptu:

1

Slanečky vykucháme, odřízneme hlavu a vložíme do vlažného mléka i s kůží. V mléce slanečky máčíme několik hodin. Máme-li k dispozici filety ze slanečka, máčíme kratší dobu. Zbavíme je tím části soli.

2

Slanečky omyjeme pod tekoucí vodou, zbavíme kůže a vykostíme. Maso nakrájíme na kostičky.

3

Vodu smícháme s octem a přivedeme k varu, osladíme, přidáme polovinu cibule nakrájené na kostičky, ochutíme mletým novým kořením a troškou pepře. Povaříme 5 minut a odstavíme. Necháme vychladnout.

4

Maso zalijeme nálevem, přidáme druhou polovinu cibule nakrájené na kolečka a posekaný kopr. Podáváme vychlazené s celozrnným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept