Jednoduchý recept

Rybí salát s ovocem a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 28829
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

200 g Chléb pšeničný (bílý)
50 g Cukr moučkový
100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
80 g Jablka
250 g Mořská štika - filety
150 g Mrkev kořen
30 ml Ocet vinný
50 g Okurky nakládané
30 ml Olej olivový extra panenský
3 g Pepř černý mletý
150 g Pomeranče
5 g Sůl
40 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 526kJ
14% Sacharidy 51 g
128% Tuky 96 g
53% Sodík 1 g
31% Bílkoviny 18 g

Rybí salát s ovocem a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Rybí filety vložíme do vroucí vody a 10 minut povaříme. Scedíme a necháme vychladnout.

2

Mrkev s jablkem nastrouháme nahrubo, kyselé okurky nakrájíme na nudličky, pomeranč oloupeme, rozebereme na dílky, které ještě překrojíme. Do mísy vložíme vychladlé maso, přidáme scezený nakládaný hrášek, okurky, mrkev, jablko, pomeranč, ochutíme cukrem, solí, pepřem, přilijeme olej, ocet a vodu. Vše důkladně promícháme a dáme vychladit.

3

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept