Jednoduchý recept

Skopové kotlety v aspiku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 28840

Ingredience

60 g Celer bulvový
200 g Chléb konzumní
60 g Cibule
60 g Mrkev kořen
20 ml Ocet vinný
3 g Pepř černý celý
600 g Skopové kotlety
15 g Sůl
10 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 985kJ
8% Sacharidy 29 g
77% Tuky 58 g
74% Sodík 1 g
60% Bílkoviny 34 g

Skopové kotlety v aspiku postup přípravy receptu:

1

Kotlety vložíme do vroucí vody a zprudka vaříme pár minut, kdy se utvoří pěna, kterou sebereme. Zmírníme oheň, přisypeme pepř, sůl, přilijeme trochu octa. Vaříme hodinu. Nyní přidáme celou mrkev, kousek celeru a cibuli. Vaříme 20 minut. Vývar procedíme, zeleninu nakrájíme na proužky, položíme na kotlety, ty vyskládáme vedle sebe do formy, do vývaru nasypeme želatinu, uvaříme podle návodu a kotlety jí přelijeme.

2

Necháme vychladnout a podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept