Jednoduchý recept

Pikantní fritovaná oliheň

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28854
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

6 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
800 ml Olej rostlinný
455 g Olihně
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

98% Kalorie 1,932 kcal
Kilojoule 8 085kJ
4% Sacharidy 16 g
269% Tuky 202 g
12% Sodík 244 mg
35% Bílkoviny 20 g

Pikantní fritovaná oliheň postup přípravy receptu:

1

Smícháme v míse mouku, sůl, papriku a kroužky olihně v ní obalíme.

2

Rozpálíme ve velkém hrnci 5 cm vysokou vrstvu oleje. Do opravdu horkého ohně začneme vkládat kroužky a smažíme dozlatova. Poté necháme okapat a podáváme.

Poznámka

pokud nemáme čerstvé olihně, použijeme zmrazené - necháme je rozmrazit a okapat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept