Jednoduchý recept

Mořský okoun s citrónem a bazalkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 28880

Ingredience

24 ks Bazalka
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
600 g Okouník mořský
8 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 242kJ
3% Sacharidy 9 g
21% Tuky 16 g
25% Sodík 509 mg
55% Bílkoviny 31 g

Mořský okoun s citrónem a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Na 220 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Do žáruvzdorné mísy nalijeme olivový olej, obalíme v něm ryby a do břišní dutiny vložíme 3 lístky bazalky a trochu citrónové kůry. Rajčata a ryby okořeníme.

2

Pečeme v předehřáté troubě 20 minut, dokud není maso měkké. Pokapeme citrónovou šťávou a podáváme.

Poznámka

Ryby - okouni vykuchaní. Z citronu nastrouháme kůru a rajčata rozpůlíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept