Jednoduchý recept

Hovězí steak s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 289

Ingredience

1 g Bobkový list
2000 g Hovězí roštěnka níz. peč.
250 g Máslo bylinkové
100 ml Olej stolní
2 g Pepř černý mletý
30 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 689 kcal
Kilojoule 2 881kJ
0% Sacharidy 1 g
75% Tuky 56 g
63% Sodík 1 g
74% Bílkoviny 42 g

Hovězí steak s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek, mírně jej naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme částí oleje, přidáme bobkový list a necháme proležet.

2

Plátky pečeme na grilu nebo na pánvičce. Uvnitř musí zůstat maso růžové.

3

Při podávání klademe plátky na teplý talíř a zdobíme bylinkovým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept