Kořeněný smažený pstruh - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 21 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kořeněný smažený pstruh
Celkový čas: | 21 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 16 minut |
Autor: | brazda |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (87%) |
ID receptu: | 28905 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
20 g | Olej rostlinný |
240 g | Pstruh |
2 špetka | Sůl |
2 špetka | Zázvor mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 120kJ
0% Sacharidy 0 g
24% Tuky 18 g
15% Sodík 295 mg
44% Bílkoviny 25 g
Uhlovodany | 354,0mg |
---|---|
Cholesterol | 69,6mg |
Draslík | 440,0mg |
Vláknina | 125,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,6mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný, Pstruh, Sůl, Zázvor mletý mají zadané všechny známé hodnoty.

Kořeněný smažený pstruh postup přípravy receptu:
1 | Pstruha očistíme a rozkrojíme na dvě porce. Každou osolíme a zaprášíme zázvorem. |
2 | Pstruha restujeme na rozpáleném oleji po obou stranách, až je ryba měkká. |
Poznámka
Jako přílohu volíme restované brambory.