Jednoduchý recept

Kořeněný smažený pstruh

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (85%)
ID receptu: 28905
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Olej rostlinný
240 g Pstruh
2 špetka Sůl
2 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 120kJ
0% Sacharidy 0 g
24% Tuky 18 g
15% Sodík 295 mg
44% Bílkoviny 25 g

Kořeněný smažený pstruh postup přípravy receptu:

1

Pstruha očistíme a rozkrojíme na dvě porce. Každou osolíme a zaprášíme zázvorem.

2

Pstruha restujeme na rozpáleném oleji po obou stranách, až je ryba měkká.

Poznámka

Jako přílohu volíme restované brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept