Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28911

Ingredience

50 g Cibule
240 g Filé rybí
100 g Houby čerstvé
1 dl Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká
25 g Olej rostlinný
50 g Paprika červená
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 308kJ
4% Sacharidy 16 g
19% Tuky 14 g
12% Sodík 244 mg
100% Bílkoviny 56 g

Filé po Uhersku postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, čerstvé houby na menší kostky, papriky zbavíme semen a nakrájíme na tenké proužky. Zapékací mísu vymažeme lžičkou oleje.

2

Na pánvi orestujeme na oleji cibuli, přidáme houby, papriku a pod pokličkou za občasného míchání dusíme. Směs zahustíme moukou rozšlehanou v mléce. Krátce povaříme.

3

Na dno zapékací mísy vložíme osolené filé, zalijeme připravenou omáčkou a pečeme v troubě předehřáté na 190°C, dokud není maso měkké.

4

Podáváme se šťouchanými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept