Recept

Nákyp z pečeného rybího filé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28914

Ingredience

1 ks Citrony
250 g Filé rybí
1 špetka Kmín drcený
50 g Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká
20 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Petržel - nať
20 g Strouhanka
2 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 357kJ
5% Sacharidy 19 g
19% Tuky 14 g
17% Sodík 346 mg
106% Bílkoviny 59 g

Nákyp z pečeného rybího filé postup přípravy receptu:

1

Petrželovou nať posekáme, ohnivzdorný pekáč vymažeme 10 g oleje.

2

Filé osolíme, okmínujeme a podlité 1 sběračkou vody pečeme, dokud maso není měkké. Podle potřeby během pečení podléváme vodou.

3

V mezičase svaříme mléko s moukou na hustší kaši. Necháme ji zchladnout a vmícháme rozšlehané vejce, prochladlé upečené filé, které jsme pokrájeli na kousky, petrželovou nať, sůl a strouhanku. Dobře promícháme, směs narovnáme do pekáče a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C, až se směs nelepí na špejli.

4

Nákyp na talíři ozdobíme plátkem citronu.

Poznámka

Podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept