Nákyp z pečeného rybího filé

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
13 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
657 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželovou nať posekáme, ohnivzdorný pekáč vymažeme 10 g oleje.
  • 2
    Filé osolíme, okmínujeme a podlité 1 sběračkou vody pečeme, dokud maso není měkké. Podle potřeby během pečení podléváme vodou.
  • 3
    V mezičase svaříme mléko s moukou na hustší kaši. Necháme ji zchladnout a vmícháme rozšlehané vejce, prochladlé upečené filé, které jsme pokrájeli na kousky, petrželovou nať, sůl a strouhanku. Dobře promícháme, směs narovnáme do pekáče a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C, až se směs nelepí na špejli.
  • 4
    Nákyp na talíři ozdobíme plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.