Jednoduchý recept

Chňapal s bílým vínem a petrželkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 28917

Ingredience

600 g Chňapal červený
67,5 g Mouka pšeničná hladká
55 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 448kJ
4% Sacharidy 15 g
19% Tuky 14 g
11% Sodík 216 mg
56% Bílkoviny 32 g

Chňapal s bílým vínem a petrželkou postup přípravy receptu:

1

Smícháme v míse mouku se solí a pepřem a obalíme v ní rovnoměrně filety. Přebytečnou mouku sklepeme. Rozpálíme v pánvi olej a smažíme v něm maso 6 minut z každé strany. Filety poté dáme na talíř a udržujeme v teple. Pánev vytřeme, rozpustíme v ní máslo a osmahneme krátce česnek. Přilijeme víno a vaříme, dokud se část nevypaří.

2

Filety podáváme s omáčkou, do níž přisypeme těsně před podáváním petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept