Jednoduchý recept

Grilovaný losos s plísňovým sýrem a jablkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 28918

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Jablka
600 g Losos - filety
30 g Mandle plátky
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
85 g Sýr Niva (Rokfór)

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 458kJ
3% Sacharidy 9 g
16% Tuky 12 g
20% Sodík 398 mg
65% Bílkoviny 36 g

Grilovaný losos s plísňovým sýrem a jablkem postup přípravy receptu:

1

Na vysokou teplotu rozpálíme gril. Opláchneme a otřeme rybí filety, položíme je kůží dolů na olejem potřenou grilovací mřížku. Potřeme je olivovým olejem, posypeme čerstvě mletým pepřem a grilujeme 4 minuty.

2

Smícháme v misce sýr, mandle, jablko a petrželku. Filety sejmeme z grilu a posypeme je směsí. Dáme zpátky na gril a další 3 minuty grilujeme, dokud nezačne sýrová směs bublat a nezezlátne a maso není hotové. Pokapeme filety citronovou šťávou a podáváme.

Poznámka

Petrželku nasekáme a jablko zbavíme jádřince a najemno nakrájíme. Z citronu vymačkáme šťávu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept