Jednoduchý recept

Koprová omáčka s vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 28993

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
40 ml Hovězí vývar základní
30 g Kopr čerstvý
130 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 425kJ
1% Sacharidy 3 g
47% Tuky 35 g
27% Sodík 530 mg
10% Bílkoviny 6 g

Koprová omáčka s vejci postup přípravy receptu:

1

Nerezovou misku nahřejeme horkou vodou, osušíme, vlijeme do ní tři lžíce vývaru, syrové žloutky a vyšleháme. Stále šleháme a přikapáváme rozehřáté máslo. Až omáčka zhoustne, ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a přimícháme čerstvě posekaný kopr.

2

Omáčku připravujeme vždy čerstvou a podáváme ji k pečeným masům nebo rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept