Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29029

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 487kJ
7% Sacharidy 26 g
35% Tuky 27 g
12% Sodík 238 mg
14% Bílkoviny 8 g

Plněné kedlubny postup přípravy receptu:

1

Menší kedlubny oloupeme a necháme povařit 10 minut ve vroucí, osolené vodě.

2

Poté vodu slijeme, necháme okapat a dužinu vydlabeme lžičkou.

3

Vydlabané kedlubny naskládáme do máslem vymazaného pekáčku, zakryjeme pomaštěným alobalem a necháme péct při 230°C 18 minut.

4

Žampiony pokrájíme na menší kousky, smícháme s pokrájenou šalotkou, osolíme a opepříme a směs necháme osmahnout na rozpáleném másle.

5

Kedlubny naplníme žampionovou nádivkou a necháme zapékat při 250°C do zezlátnutí.

6

Servírujeme posypané sekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept