Celerová kaše s bramborovou kaší

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
24 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme a nakrájíme na větší kousky. Vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 10 minut. Scedíme a necháme okapat. Celer propasírujeme přes cedník nebo rozmixujeme. Do vzniklé kaše vmícháme lžíci másla.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, celerovou kaši do něj rozložíme po celé ploše, druhou vrstvou bude bramborová kaše a na povrch položíme plátky anglické slaniny. V troubě zapékáme asi 15 minut, až budou plátky slaniny křupavé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.