Jednoduchý recept

Hříbky se sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 29226

Ingredience

160 g Chléb pšeničný (bílý)
100 ml Hovězí vývar základní
600 g Hříbky čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
100 ml Omáčka rajčatová
80 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 325kJ
10% Sacharidy 36 g
18% Tuky 14 g
24% Sodík 478 mg
26% Bílkoviny 14 g

Hříbky se sýrem postup přípravy receptu:

1

Hříbky omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, lehce obalíme v mouce. Rajčatovou omáčku naředíme trochou vývaru, přimícháme do ní strouhaný sýr.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme plátky hříbků, lehce orestujeme. Přendáme do pekáčku, zalijeme rajčatovou šťávou se sýrem a dáme zapéct. Zapékáme asi tak 15 minut.

3

Podáváme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept