Recept

Zapečené dýně s mletým masem

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 29322

Ingredience

2 ks Cibule
400 g Dýně
50 g Kopr čerstvý
1,5 dl Olej rostlinný
4 g Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
8 g Sůl
500 g Telecí maso mleté
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 266kJ
3% Sacharidy 10 g
30% Tuky 22 g
24% Sodík 472 mg
28% Bílkoviny 16 g

Zapečené dýně s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Na pánvi osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme dýni na kostičky a ještě chvíli restujeme. Do odstavené směsi přisypeme nasekaný kopr a promícháme. Na jiné pánvi orestujeme dohněda mleté maso, osolíme, opepříme. Zapékací sáčky obrátíme naruby, potřeme olejem a opět obrátíme. Vsypeme strouhanku a protřepeme, aby se přichytila na sáčku. Vložíme nejprve vrstvu mletého masa, na něj dýňovou směs a na závěr zalijeme rozšlehaným vejcem. Sáček zavážeme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept