Brambory pečené s kysaným zelím

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
878 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Zelí slijeme a překrájíme, cibuli a česnek nakrájíme na tenčí plátky. Zapékací misku vymažeme olejem.
  • 2
    Do zapékací misky dáme vrstvu brambor, mírně posypeme kmínem a solí a zakápneme olejem. Na brambory dáme zelí, poté cibuli s česnekem a směs přikryjeme zbylými plátky brambor, které posypeme kmínem, solí a zakápneme olejem. Pečeme v předehřáté troubě, dokud brambory nezezlátnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.