Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 2947

Ingredience

250 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Slanina vepřová
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tuk
3 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 828 kcal
Kilojoule 3 465kJ
28% Sacharidy 99 g
45% Tuky 34 g
25% Sodík 492 mg
53% Bílkoviny 30 g

Zelné noky postup přípravy receptu:

1

Z mouky, vajec, smetany, soli a případně z trochy vody vypracujeme hladké těsto.

2

Pomocí lžičky vykrajujeme nočky a zaváříme je do osolené vařící vody. Nočky můžeme také nastrouhat na struhadle. Necháme přejít varem, ocedíme a propláchneme horkou vodou.

3

Zelí nakrájíme a na tuku podusíme do zlatohněda. Přidáme noky, sekanou petrželovou nať a pokrm osolíme.

4

Nakonec nakrájíme na kostičky slaninu, rozškvaříme ji a nasypeme na nočky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept