Jednoduchý recept

Fazole v zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 29496

Ingredience

70 g Fazole bílé
30 g Kečup
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 špetka Sůl
200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 663kJ
9% Sacharidy 31 g
1% Tuky 1 g
13% Sodík 251 mg
16% Bílkoviny 9 g

Fazole v zelí postup přípravy receptu:

1

Syrové zelí nakrájíme na nudličky a podlité vodou, osolené špetkou soli, pod poklicí dusíme, až je zelí měkké.

2

Fazole přebereme, propláchneme a necháme přes noc namočené. Poté vodu vyměníme a fazole vaříme, dokud nejsou měkké. Fazole slijeme, smícháme s udušeným zelím, kečupem, solí a podáváme ozdobené petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept