Recept

Vařená cizrna s chorizem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 180 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 155 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29514

Ingredience

1 ks Bobkový list
120 g Cibule
600 g Cizrna
200 g Klobása Chorizo
10 g Koriandr čerstvý
20 g Koření arabské
100 ml Olej arašídový (podzemnicový)
3 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
12 ml Protlak rajčatový
150 g Pórek
150 g Rajčata
3 špetka Sůl
6 g Tymián čerstvý
2000 ml Vývar drůbeží
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

66% Kalorie 1,296 kcal
Kilojoule 5 424kJ
13% Sacharidy 46 g
80% Tuky 60 g
95% Sodík 2 g
52% Bílkoviny 29 g

Vařená cizrna s chorizem postup přípravy receptu:

1

Cizrnu necháme přes noc máčet ve studené vodě. Poté vodu slijeme, dáme do hrnce novou, vše uvedeme k varu. Vaříme 30 minut. Opět slijeme a necháme okapat.

2

Cibuli a česnek oloupeme a společně s omytým pórkem pokrájíme na drobné kousky. Olej rozehřejeme a necháme na něm osmahnout cibuli s česnekem a pórkem.

3

Přidáme pokrájená rajčata, cizrnu, protlak, vývar, koření, bylinky.

4

Vše osolíme a opepříme. Uvedeme k varu a zakryté vaříme 120 minut.

5

20 minut před koncem varu vmícháme chorizo pokrájené na kolečka a nasekaný koriandr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept