Černý kořen se šunkou a smetanou

65 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
29 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
10 g
Cukr
996 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kořeny omyjeme, poté oloupeme, pokrájíme na větší kousky a namočíme do vody s citronovou šťávou.
  • 2
    Cibuli oloupeme a společně se šunkou pokrájíme na menší kousky.
  • 3
    Olej rozpálíme a necháme na něm cibuli se šunkou osmažit.
  • 4
    Přidáme pokrájené kořeny, podlijeme vínem a vývarem, osolíme, opepříme a dusíme 20 minut.
  • 5
    Poté přilijeme smetanu a dusíme dalších 10 minut.
  • 6
    Servírujeme posypané sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.