Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 115 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29532

Ingredience

1 ks Bobkový list
80 g Cibule perlová
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
2 špetka Sůl
900 g Telecí hruď
4 g Tymián čerstvý
700 ml Víno burgundské

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 723 kcal
Kilojoule 3 024kJ
4% Sacharidy 16 g
206% Tuky 155 g
14% Sodík 277 mg
73% Bílkoviny 41 g

Telecí hruď na víně postup přípravy receptu:

1

Maso zbavíme blanek, tužších a tučných částí. Pokrájíme ho na větší kusy.

2

Cibuli a mrkev očistíme a pokrájíme na kolečka.

3

Maso přendáme na pánev, zalijeme vodou a uvedeme k varu, poté ihned vyjmeme a necháme okapat.

4

Máslo rozehřejeme a maso na něm osmažíme po dobu cca 10 minut.

5

Maso zaprášíme moukou a chvíli na to zalijeme vínem.

6

Přidáme mrkev, cibuli, koření. osolíme a opepříme a přiklopené vaříme 90 minut.

7

Servírujeme posypané sekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept