Jednoduchý recept

Lišky se sýrem beaufort

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29538

Ingredience

1000 g Lišky čerstvé
100 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
20 g Slanina vepřová
100 g Sýr beaufort
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 730kJ
3% Sacharidy 11 g
48% Tuky 36 g
5% Sodík 101 mg
25% Bílkoviny 14 g

Lišky se sýrem beaufort postup přípravy receptu:

1

Houby očistíme a rozkrájíme na poloviny.

2

Slaninu pokrájíme na menší kousky.

3

Olej rozpálíme a přidáme lišky, přiklopené dusíme 20 minut. Poté přidáme slaninu.

4

Osolíme, opepříme a odklopené dusíme do odpaření veškeré vody.

5

Poté posypeme nasekanou petrželí, česnekem a nastrouhaným sýrem.

6

Dusíme ještě 1 minutu a poté ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept