Jednoduchý recept

Švestkový Bourdaloue

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29540

Ingredience

80 g Cukr moučkový
6 g Maizena - kukuřičný škrob
30 g Mandle
100 ml Mléko polotučné
400 g Rýže mléčná natural
300 ml Sirup cukrový
2 ks Vejce slepičí
800 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 674kJ
19% Sacharidy 68 g
15% Tuky 11 g
2% Sodík 47 mg
19% Bílkoviny 11 g

Švestkový Bourdaloue postup přípravy receptu:

1

Švestky omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Poté je necháme 10 minut povařit v cukrovém sirupu.

2

Rýžovou kaši rozprostřeme na dno zapékací mísy, poklademe vrstvou švestek. Vejce smícháme s moučkovým cukrem, mlékem a maizenou.

3

Směs nalijeme okolo ovoce.

4

Zapečeme při 220 °C cca 15 minut.

5

Poté posypeme nasekanými mandlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept