Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29546

Ingredience

100 g Hlemýždi v nálevu
100 g Játra husí
30 g Lanýž
30 g Máslo čerstvé
6 g Pažitka
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
10 ks Vejce slepičí
40 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 362kJ
1% Sacharidy 5 g
29% Tuky 22 g
18% Sodík 356 mg
48% Bílkoviny 27 g

Omeleta s hlemýždi postup přípravy receptu:

1

Hlemýždě propláchneme a nechme okapat. Šalotku pokrájíme na drobné kousky a necháme podusit s hlemýždi na rozpálené pánvi. Dusíme 10 minut za mírné teploty.

2

Lanýž oloupeme a nasekáme nadrobno, přidáme k hlemýžďům. a dusíme další 3 minuty. Poté přidáme husí játra pokrájená na kostičky.

3

Osolíme, opepříme a odstavíme z plotny.

4

Vejce vyšleháme v lehkou pěnovou směs. Máslo rozehřejeme na velké pánvi a poté na něj nalijeme vajíčka. Usmažíme omeletu, kterou z poloviny naplníme připravenou náplní.

5

Posypeme sekanou pažitkou a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept